TREBALLA
AMB
NOSALTRES

Busquem talent amb ganes d'unir-se a un gran projecte. Vols treballar per a marques capdavanteres del sector retail? Emplena al peu de la lletra el següent formulari per enviar-nos la teva candidatura.

CAIXER/A PER A BOTIGA LEVI'S® A BARCELONA

No us deixeu enganyar pels típics comentaris que diuen que, a les botigues, només es treballa a l'estiu i per Nadal. Error! Vale, sí que és veritat que tenim més afluència en aquestes èpoques... però Les Rambles de Barcelona mai no dormen, així que nosaltres no podem relaxar-nos!

Ara que l'estiu s'acaba (snifff) és el moment de mirar enrere, fer balanç i preparar el nostre equip per tot allò que està per venir (que no és poc). Ja sabeu el que diuen: setembre és el nou gener! Així que a la nostra botiga Levi's® de Les Rambles ens hem proposat tornat amb més força que mai, i per això et necessitem a l'equip. Busquem un/a caixer/a que s'encarregui d'arrodonir l'experiència del client i de donar-li un plus que farà, sens dubte, que vulgui tornar (ni que sigui per saludar-nos). T'oferim un contracte de 30 hores setmanals amb horaris rotatius de dilluns a diumenge i la possibilitat de poder compaginar-ho amb la resta d'activitats de la teva vida diària.


El que necessitem de tu és:

  • Flexibilitat horària
  • Anglès nivell First (com a mínim). Tenir altres idiomes és un punt molt favorable!
  • Experiència prèvia en una posició semblant


Si, en resum, creus que aquesta oferta et descriu, no dubtis a inscriure't. Estem desitjant treballar amb tu!

LLOC DE FEINA

LEVI'S STORE RAMBLAS

ÀREA DE FEINA

Vendes

IDIOMES

Català, Castellà, Anglès

HORARI

F. horàries Franges horàries (1) Tots
Matí (8h - 15h)
Tarda (15h - 22h)
Només cap de setmana (divendres - diumenge)
Oficina (9h - 18h)

(1) Les franges són orientatives. Poden variar segons botiga i cas. Jornada laboral de dilluns a diumenge amb els descansos pertinents segons horari i legislación.
(2) Jornada laboral de dilluns a diumenge amb els descansos pertinents segons horari i legislación.

ESTUDIS MÍNIMS REQUERITS

* Camps obligatoris

DADES PERSONALS*

CERTIFICAT DE DISCAPACITAT

EXPERIÈNCIA LABORAL*

Parla'ns una mica de la teva experiència laboral

INQUIETUDS PERSONALS*

Entreteniments, projectes, esports, voluntariats, activitat en xarxes socials, etc.

PERMÍS DE CONDUIR*

Disposes de permís de conduir?

VEHICLE PROPI*

Disposes de vehicle propi?

EL TEU CV*

Adjunta a continuació el teu CV en format .pdf (màxim 4MB).

Adjuntar CV Canviar

Mitjançant la marcació de l'anterior casella i en compliment amb la normativa aplicable de protecció de dades, l'Usuari dóna el seu consentiment per a que les seves dades siguin utilitzades per a futurs processos de selecció que encaixin amb el perfil de GRUP GALCERAN. Per a més informació consulti la Política de Privacitat de GRUP GALCERAN.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.