TREBALLA
AMB
NOSALTRES

Busquem talent amb ganes d'unir-se a un gran projecte. Vols treballar per a marques capdavanteres del sector retail? Emplena al peu de la lletra el següent formulari per enviar-nos la teva candidatura.

VENEDOR/A PER A NIKE STORE PORTAL DE L’ÀNGEL

Surts de casa sense jaqueta, a les vuit de la tarda continua fent sol i ja comença a costar-te trobar un lloc lliure a les terrasses. Te n’havies adonat? Això només pot significar una cosa… l’estiu està a punt d’arribar!


Si has arribat fins aquí, és que ja saps de què va la cosa. Efectivament, la sortida en massa als carrers fa que necessitem reforçar el nostre gran equip de Nike Portal de l’Àngel al centre de Barcelona. I, qui millor que tu per ajudar-nos? Tu, que ets actiu/va amb totes les teves forces; que t’agraden la moda i l’esport, i si els fusionem tots dos ja ni t’explico; que et fan pampallugues els ulls quan veus una d’aquestes campanyes que empoderen a qualsevol… et necessitem! T’oferim una jornada laboral de 18, 24 o 30 hores setmanals amb horaris rotatius de dilluns a diumenge i la possibilitat de poder compaginar-ho amb la resta d’activitats de la teva vida diària.


El que necessitem de tu és:

  • Flexibilitat horària
  • Nocions d’anglès (no cal que siguis expert/a, però necessitem que puguis defensar-te)
  • L’experiència prèvia en botiga no és obligatòria, però és un punt molt a favor!


Si creus que l’única manera de resumir aquesta descripció és amb el teu nom, ja estàs trigant: no dubtis a inscriure’t a l’oferta. T’estem buscant!LLOC DE FEINA

NIKE STORE PORTAL DE L'ÀNGEL

ÀREA DE FEINA

Vendes

IDIOMES

Català, Castellà, Anglès

HORARI

F. horàries Franges horàries (1) Tots
Matí (8h - 15h)
Tarda (15h - 22h)
Només cap de setmana (divendres - diumenge)
Oficina (9h - 18h)

(1) Les franges són orientatives. Poden variar segons botiga i cas.
(2) Jornada laboral de dilluns a diumenge amb els descansos pertinents segons horari i legislación.

ESTUDIS MÍNIMS REQUERITS

Batxillerat

* Camps obligatoris

DADES PERSONALS*

CERTIFICAT DE DISCAPACITAT

EXPERIÈNCIA LABORAL*

Parla'ns una mica de la teva experiència laboral

INQUIETUDS PERSONALS*

Entreteniments, projectes, esports, voluntariats, activitat en xarxes socials, etc.

PERMÍS DE CONDUIR*

Disposes de permís de conduir?

VEHICLE PROPI*

Disposes de vehicle propi?

EL TEU CV*

Adjunta a continuació el teu CV en format .pdf (màxim 4MB).

Adjuntar CV Canviar

Mitjançant la marcació de l'anterior casella i en compliment amb la normativa aplicable de protecció de dades, l'Usuari dóna el seu consentiment per a que les seves dades siguin utilitzades per a futurs processos de selecció que encaixin amb el perfil de GRUP GALCERAN. Per a més informació consulti la Política de Privacitat de GRUP GALCERAN.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.