NOTÍCIES

Descobreix les novetats de Grup Galceran. Informa’t abans que ningú des de la nostra sala de premsa on-line.

FOTO

EL RETORN DE LEVI'S A LA MAQUINISTA

Abril, 2019

Al juny de l’any 2000 (fa gairebé 19 anys) vàrem obrir la nostra primera botiga Levi’s al centre comercial La Maquinista (Barcelona), sent així la més longeva del grup. A l’octubre de l’any passat i per motius aliens a l’empresa, vam a ver d’abaixar la persiana de la nostra germana gran, però per a nosaltres mai va ser un comiat perquè sabíem que, tard o d’hora, tornaríem a obrir.

Ens fa molt feliços anunciar que avui la nostra Levi’s La Maquinista ha tornat a casa, i ho ha fet amb magnificència: un local de 200m2 completament renovat ubicat a la planta 0 del centre comercial (local B47-B48), el servei Tailor Shop i les últimes col·leccions de la marca americana. Però el millor de tot és que l’equip encarregat de donar vida a la botiga és el mateix que va a ver d’abandonar-la fa sis mesos, així que volem aprofitar l’ocasió per donar-los les gràcies, de tot cor, per no haver-se rendit i per haver confiat en el ressorgiment de la botiga. Accions com aquesta reforcen encara més la gran família que som.

Estem convençuts/des de que aquesta nova etapa de Levi’s a La Maquinista estarà plena de moments màgics i estem desitjant compartir-los amb vosaltres. T’hi esperem!

FOTO

LEVI'S ATERRA A MATARÓ PARC

Diciembre, 2018

Per a nosaltres (i gairebé per a tothom) les festes són sinònim de felicitat… i aquest any no podien ser més felices. El passat divendres 14 de desembre vàrem inaugurar una nova Levi’s Store al centre comercial Mataró Parc. La botiga ocupa un espai de 145m2 i està ubicada al local 119-112 de la segona planta del centre comercial.

Amb aquesta nova incorporació ja en són 15 punts de venda de la marca Levi Strauss & Co. els que passem a gestionar. Aquesta nova apertura porta el cowboy nord-americà a afermar-se en una de les ciutats clau del Maresme.

És un projecte que iniciem amb molta il·lusió i per a nosaltres és tot un honor poder afegir Levi’s Mataró Parc a la nostra xarxa de botigues. Esperem que l’espai t’agradi tant com a nosaltres i, sobre tot, esperem veure’t allà!

FOTO

INAUGUREM UNA BOTIGA LEVI'S A PORTO PI (MALLORCA)

Agosto, 2018

El passat 3 d'agost vam tenir el plaer d'inaugurar una nova botiga Levi's en el centre comercial Porto Pi de Palma de Mallorca. La nova Levi's Store està situada en el local 2508 - 2509 i compta amb una superfície comercial de 115m2.

Estem molt il·lusionats amb l'ampliació de la nostra xarxa de botigues de la marca Levi Strauss & Co. Levi's Store Porto Pi representa la tercera botiga que gestionem a les Illes Balears, juntament amb Levi's Mallorca Fashion Outlet i Levi's Fan Mallorca. 

Amb la incorporació de Levi's Porto Pi, des de Grup Galceran passem a gestionar un total de 15 punts de venda de la marca d'origen nord-americà. Com sempre, gràcies a la nostra experiència i bona praxi en la gestió de botigues, donarem continuïtat a la dinàmica empresarial fins ara emprada i administrarem aquest nou establiment amb un alt nivell d'eficiència i rigorositat.

FOTO

LA FAMILIA CREIX AMB LEVI'S PARC CENTRAL

Julio, 2018

El passat divendres 29 de juliol, coincidint amb l'inici de les esperades rebaixes d'estiu, vam tenir el plaer d'inaugurar una nova botiga Levi's en el centre comercial Parc Central de Tarragona. La botiga ocupa un espai de 122m2 i s'ubica en el local B41-42 de la planta zero del centre comercial. 

Amb la incorporació de Levi's Parc Central a la nostra actual xarxa comercial, Grup Galceran passa a gestionar un total de 14 punts de venda de la marca Levi Strauss & Co. L'obertura d'aquesta nova botiga suposa l'aterratge de la marca nord-americana a la província de Tarragona, que fins aleshores no comptava amb cap punt de venda propi. 

Per a nosaltres resulta un veritable honor poder incloure Levi's Parc Central a la nostra actual xarxa de botigues, i aprofitant la nostra experiència i bona pràctica en la gestió de botigues de la marca, procurarem mantenir la dinàmica empresarial fins ara emprada i administrar-la amb gran eficàcia i rigor. 

FOTO

LEVI'S PASSEIG DE GRÀCIA S'UNEIX A LA FAMILIA

Marzo, 2018

Ens fa molta il·lusió anunciar que el passat 8 de març vam tenir el plaer d’inaugurar una nova botiga Levi’s en el número 39 del Passeig de Gràcia, Barcelona. La botiga ocupa un espai de 404m2 i actua en substitució de la botiga Levi’s que fins al dia 28 de febrer va romandre oberta al públic en el número 37 del mateix carrer comercial.

Amb la incorporació de Levi’s Store Passeig de Gràcia, passem a gestionar un total de tretze punts de venda de la marca Levi Strauss & Co.

Per a Grup Galceran resulta un verdader honor poder incloure Levi’s Store Passeig de Gràcia a la nostra xarxa de botigues, i aprofitant la nostra experiència i bona pràctica en la gestió de botigues de la marca, procurarem mantenir la dinàmica empresarial fins aleshores utilitzada i administrar-la amb gran eficàcia i rigor. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.