QUI SOM

Grup Galceran va néixer l’any 2000 amb la voluntat de ser el col·laborador que grans marques del sector retail estaven buscant per gestionar els seus punts de venda d’acord a unes elevades expectatives. A través del règim de franquícia busquem l’excel·lència en la gestió de botigues de primeres marques internacionals, cuidant i millorant la percepció que l’usuari final té d’elles.

MODEL
D'ORGANITZACIÓ

  • Des de Flat Eric SL ens ocupem de la gestió dels punts de venda de la marca Levi Strauss & Co. Actualment disposem d’un total de 15 botigues distribuïdes entre Catalunya, Aragó i Balears.
  • Des d'Esporgal SL representem a la marca d’articles esportius Nike. Actualment comptem amb un total de 8 botigues ubicades a Barcelona, Madrid i València.
  • Des de Dielanto SL gestionem algunes de les botigues oficials del Futbol Club Barcelona. Actualment disposem de 3 punts de venda ubicats a la ciutat de Barcelona.
  • Des d'Hapax 20 SL representem a la marca de moda nord-americana GAP. Som el primer partner a Espanya amb llicència per obrir botiga a peu de carrer. Actualment disposem de punts de venda a Barcelona.
  • Des de Galceran 2000 SL ens encarreguem de la gestió empresarial, logística i de RRHH de les anteriors societats. Tenim les oficines centrals a Cornellà de Llobregat, Barcelona.
Descarrega’t el Company Profile

MISSIÓ
I VISIÓ

Missió: contribuir al creixement de les marques a les que representem i oferir un tracte excel·lent a totes les persones amb les que diàriament interactuem.

Visió: posicionar-nos com el grup de referència en la gestió de punts de venda de grans marques internacionals..

LA NOSTRA
FONT
D'ENERGIA

La satisfacció dels nostres clients és l’energia que diàriament ens mou. Per això bolquem tots els nostres esforços en oferir-los una experiència única i personalitzada.

EL NOSTRE ADN

Els valors que defineixen la nostra forma d’obrar són:

  • Credibilitat en les persones: creiem en el talent del nostre equip i fem del respecte l’eix fonamental de totes les nostres relacions.
  • Orientació al client: creem experiències positives per als nostres clients, i per això reforcem constantment la formació dels nostres empleats.
  • Orientació a l’èxit: ve determinda pel fet de trobar l’equilibri entre plantejar-nos objectius a llarg termini i aprofitar les oportunitats en el moment en què sorgeixen.
  • Capacitat d’innovació: tenim una mentalitat oberta i sabem adequar-nos als constants canvis de l’entorn, innovant en organització, processos i serveis.

REPTE DE
FUTUR

Desitgem continuar creixent, de la mà de les marques, des de la humilitat, la fermesa i l’auto exigència. Apostant pel talent de les noves generacions i aprenent dels que més experiència i coneixement posseeixen.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.