EXPERIÈNCIES

Aniversari de Grup Galceran: 20 anys "unint marques i persones"

20 Octubre, 2020

Ens agradaria començar d'una altra manera, però és clar que aquest 2020 no ha estat un bon any per al sector del retail: clients a comptagotes als carrers, caiguda en picat de vendes i un extra de mesures d'higiene. Tot i així, volem celebrar amb vosaltres i ens fa especial il·lusió comunicar que aquest 2020, Grup Galceran compleix 20 anys.

Si mirem enrere alguns dels que esteu a l'empresa recordareu la primera obertura de Levi 's La Maquinista. Tres anys més tard vam començar a gestionar Nike Ramblas. I va ser el 2006 quan va entrar una nova marca: FCB amb botiga a Jaume I.

El nostre pla d'expansió a altres ciutats va començar el 2005 a Mallorca amb Levi 's. I va continuar amb Nike València (2010), Levi 's Saragossa (2015) i Nike Madrid (2017).

Avui, aterrem a l'aniversari de Grup Galceran gestionant un total de 30 botigues, amb l'obertura de la primera botiga Dockers a Mallorca i una nova marca! GAP Espanya.

Al llarg de la nostra trajectòria hem tingut diverses fites: El 2014 vam ser el franquiciat amb la botiga més gran de Nike a Europa; obrim la primera botiga Museu del Barça al món; del 2004 a l'any 2011 vam arribar a tenir fins a 7 botigues de la coneguda marca Miss Sixty fins que la va adquirir un gegant asiàtic; portem més de 20 anys gestionant botigues de Levi's i som el primer franquiciat a obrir la primera botiga de GAP a Espanya.

Arribar fins aquí i portar 20 anys ha estat possible gràcies al valor més important que té Grup Galceran: les persones. Avui i sempre us ho volem agrair per formar part d'aquesta família i per l'esforç i compromís amb el qual treballeu diàriament. Tal com diu el nostre lema, "Unim marques i persones" gràcies per ser els millors ambaixadors de les marques a les que representem. Seguirem donant guerra!


T'ha agradat? comparteix-lo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.