BOTIGUES

Obrim les portes de la primera botiga de GAP a Espanya

10 Setembre, 2020

El passat 3 de setembre vam inaugurar la primera botiga a peu de carrer de GAP a Espanya. Fa dos anys vam començar a treballar amb GAP amb la idea de portar a la icònica marca de San Francisco al nostre país. Van confiar en l'experiència de Grup Galceran i a la fi avui ja tenim la botiga oberta.

El camí ha estat llarg i amb diversos imprevistos com la pandèmia del coronavirus que ens va dur a retardar l'obertura. Res ens va impedir seguir treballant dur dia a dia amb esforç i constància des de tots els departaments per finalment inaugurar la primera flagship de la marca a Barcelona.

La botiga, situada al carrer dels Arcs número 10 de centre de Barcelona, té 900m2 i inclou la col·lecció de primavera, estiu i tardor de les categories de dona, home, nen, nena i nadó. La botiga està organitzada en tres bàsics principals: logo, denim i khaki. Així mateix, a l'entrada hi ha un corner permanent de customització amb brodats i pegats ideals per fer les peces úniques. Cal destacar que som el primer franquiciat de la marca a Europa que posseeix un corner permanent amb aquestes característiques. Pel que es convertirà en un element molt potent d'atracció per al consumidor.


La inauguració del passat 3 de setembre va ser tot un èxit, fins i tot vam comptar amb clients fidels que esperaven ansiosos a l'entrada per ser els primers! També van ser diverses les visites d’influencers que no es van voler perdre aquest dia. Des de Grup Galceran vam organitzar diverses accions per als dies anteriors i posteriors a l'obertura a les xarxes socials, als 40 Principals, a Time Out, col·laboracions amb influencers així com una acció de màrqueting amb rollerskaters professionals, tota una sorpresa per als transeünts dels voltants de la botiga!.

Volem reconèixer el mèrit i constància de l'equip de Grup Galceran que va fer possible aquesta obertura. Des que ens van comunicar la notícia tots heu treballat amb il·lusió en aquest projecte que tot just acaba de començar, el camí segueix amb tots vosaltres. Enhorabona equip!

T'ha agradat? comparteix-lo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.