BOTIGUES

A Grup Galceran implementem mesures per a la seguretat i salut en l'obertura de les botigues

29 Maig, 2020

Des de Grup Galceran hem aplicat més de 100 pautes d'higiene, salut i distanciament social en cadascuna de les botigues de Nike, Levi’s i FCB. Ens hem cenyit estrictament a les mesures de les autoritats amb l'objectiu de vetllar per la màxima seguretat i salut dels nostres empleats i clients.


Per a elaborar el pla d'acció, hem analitzat cadascuna de les botigues en les quals operem tenint en compte les diferents àrees i espais per a aplicar mesures en la zona d'entrada, emprovadors, caixa, magatzem, zones de descans, vestuaris i banys i àrees comuns de personal. A més de reforçar la neteja i desinfecció contínues de botigues i roba, implementem equips de protecció individual per a treballadors i clients que visitin la botiga.Hem començat obrint les botigues les comunitats de les quals es troben en el marc legal amb totes les mesures implementades tant en personal, botiga i reforç de cartelleria. Preveiem que per a meitats de juny tinguem la totalitat de les botigues funcionant amb la finalitat de reactivar la normalitat. L'oficina, centre logístic i magatzem també obriran quan el marc legal ho permeti.

GARANTIR LA MAJOR SEGURETAT EN BOTIGUES PER A: EL PERSONAL, ELS CLIENTS I LA ROBA

Les més de 100 mesures que s'han definit inclouen entre d’altres:

A més, els clients que visitin les botigues hauran de fer-ho amb màscara per a extremar la seguretat i minimitzar el risc de contagi, així com mantenir la distància de 1,5m de seguretat. Tots els clients tindran a la seva disposició gel desinfectant.

Des de l'Àrea de Retail de Grup Galceran assegurem que “estem plenament informats de les recomanacions de les autoritats que aplicarem amb total rigor. Portem temps elaborant el pla de reobertura amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat per als nostres empleats i clients que visitin les botigues. Estem motivats i farem tot el que sigui a les nostres mans per a tornar reprendre l'activitat amb la major garantia per als nostres”.

T'ha agradat? comparteix-lo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.