ACTIVITATS

Torna el Galce Running!

04 Novembre, 2019

Heu llegit bé: torna el Galce Running! I com que nosaltres som dels que si fem una cosa, la fem bé, hem decidit renovar aquesta activitat de teambuilding per aconseguir arribar a més gent i que tothom pugui formar part d'ella. Benvinguts a la Galce Running Week!

Si encara no tens clar de què estem parlant (que podria ser), et posem al dia:

El Galce Running (fins ara "Weekend") és una activitat de teambuilding que fem a Grup Galceran des de l'any 2017. L'objectiu és animar a tots els treballadors de l'empresa (tant els de les nostres botigues Nike, Levi's® i FCB com a tot el personal d'oficines i magatzem) a mobilitzar-se una mica (sigui caminant, corrent o en bicicleta) i, entre tots, aconseguir sumar el màxim de kilòmetres possible. Però el millor de tot això i el què més ens agrada és que es tracta d'una iniciativa de caràcter solidari. I és que a finals d'any es fa un recompte de tots els kilòmetres que han estat sumats en les dues edicions anuals i ho traduïm en euros que es donen a la causa #paralosvalientes de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Com us diem, l'activitat es realitza durant dos caps de setmana a l'any, però en aquesta última edició del 2019 hem decidit donar-li una volta i hem ampliat el termini... a una setmana! Perquè, per què limitar l'activitat al cap de setmana quan tenim set meravellosos dies per sortir a moure el body? Prepareu-vos perquè la setmana del dilluns 11 de novembre... toca moure's!


Així doncs, llancem la nostra nova versió de la nostra activitat preferida en la qual, per primer cop, es podran sumar kilòmetres durant una setmana sencera: des del dilluns 11 fins al diumenge 17 de novembre, ambdós inclosos. Això sí, les normes segueixen sent les mateixes de sempre! Tant per si les heu oblidat com per si encara no les sabeu, us les deixem aquí:

La Galce Running Week consisteix en una setmana en la qual tots els treballadors de l'empresa són convidats a sumar kilòmetres mitjançant l'activitat física; aquests kilòmetres podran sumar-se de la manera que cadascú triï:

L'únic que és necessari (a més de ser part del personal actiu de l'empresa en el moment de l'activitat) és que estigueu donats d'alta a l'aplicació mòbil STRAVA. I és que, per tal que els vostres kilòmetres comptin, haureu d'iniciar i finalitzar la cursa a través de l'app: així ens assegurem de què tot queda correctament enregistrat! Aquells que formeu part del personal de l'empresa i que encara no estigueu donats d'alta a l'aplicació, només heu de seguir dues passes molt senzilles:

El comptador de kilòmetres s'activarà dilluns 11 de novembre a les 00:01am i enregistrarà dades fins al diumenge 17 de novembre a les 23:59pm. És important que recordeu que, en cas de realitzar més d'una activitat durant la setmana, només es comptabilitzarà la més llarga de totes (en kilòmetres, no en temps). I, sobretot!, assegureu-vos d'iniciar i finalitzar l'activitat dins del club de l'empresa.


Com ja us vàrem explicar després de l'edició del mes de maig, l'any 2018 vam aconseguir sumar un total de 1.341km, que es va traduir en 1.341€ per la nostra causa solidària. L'any 2019 portem acumulats 496km de la primera edició. Això implica que ens falten 818km per igualar l'any passat. Què dieu? Ens atrevim a superar-ho?

En cas que algú necessiti un extra de motivació (que sabem que sou molt competitius...) us deixem un llistat amb els resultats dels treballadors que més kilòmetres van acumular a l'edició anterior.

Aconseguiran mantenir la seva corona?

Per fer una mica de gana, us deixem algunes de les imatges que ens vau compartir durant l'última edició i, com sempre, us convidem a compartir les vostres a les xarxes socials amb els hashtags  #GrupGalceran i #GalceRunningWeek!


    

    

T'ha agradat? comparteix-lo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.