EXPERIÈNCIES

Celebrem el Just Do It Day de Nike

06 Setembre, 2019

Una de les coses que més caracteritza a la poderosa Nike és que sempre proposen noves maneres i esdeveniments per mantenir-se actius, i és que qualsevol oportunitat és bona per sortir a moure's.

El passat 5 de setembre Nike va preparar un esdeveniment programat per tal que succeís alhora al voltant del món amb motiu de la celebració del Just Do It Day i, a Grup Galceran, estem molt contents de poder dir que vam participar en aquest moviment. L'objectiu no era altre que el de celebrar un dels eslògans més famosos del món mitjançant l'activitat física. Nike va convidar tots els seus treballadors de les seves botigues arreu del món a sortir a córrer en aquest dia tan especial, i així ho varen fer. L'activitat es va poder seguir a les xarxes socials a través dels hashtags #jdidayrelay i #justdoitday.

Els treballadors de les nostres botigues de BarcelonaMadrid, i València van organitzar diferents sortides (una per ciutat) en les quals van recórrer al voltant de 5 kilòmetres acompanyats per alguns amics i familiars que van voler sumar-se a l'esdeveniment. En acabar, el Manu Romero (Nike València) va donar un petit discurs d'allò més emotiu als seus companys, on va parlar del famós eslògan i de tot allò que representa:


"Just Do It significa passar a l'acció, prendre decisions, no tenir por a intentar-ho. Aquestes tres paraules han canviat la vida de milions de persones i ens ajuden a materialitzar els nostres somnis, tant si tenen relació amb l'esport com si no".


Que bé que parla aquest noi... oi?


Nike Madrid (a dalt) i Nike Barcelona (a baix)

T'ha agradat? comparteix-lo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.