BOTIGUES

Levi's® La Roca triomfa amb l'aparador més sostenible

11 Octubre, 2019

Hi ha una cosa per la qual La Roca Village sempre destaca: són experts en mantenir viva la creativitat en totes les botigues que conformen el centre comercial. Llancen nous reptes o concursos de manera constant que fan que els equips de cada botiga hagin de donar el màxim de si mateixos, i la veritat és que no deixen de superar-se!

El mes de setembre passat, La Roca va llançar un nou concurs que, sense cap dubte, està a l'ordre del dia. El repte consistia a dissenyar i crear un aparador amb elements reciclats de tota mena: tota una referència a la sostenibilitat que, sens dubte, ajuda a contribuir amb el benestar del medi ambient. I és que cada gest, per petit que sigui, compta.

I ja sabeu com som a Grup Galceran: que si fem les coses, les hem de fer bé. Per això, tan aviat com es va comunicar la mecànica i els requisits per participar al concurs, el nostre equip de la botiga Levi's® La Roca es va posar a treballar de valent. "Nosaltres vam participar creant un aparador amb capses de cartó de diferents mides: les vàrem retallar i donar la forma que volíem. També vam fer servir fil de pescar i fil de nylon, i vam utilitzar una mica de precinte. Per acabar de donar-li el nostre toc personal, vam seleccionar alguns articles waterless de la nostra botiga" ens explica la Jennifer Jiménez, l'encarregada de la botiga. "Aquests articles tenen aquest nom perquè per a la seva creació s'ha estalviat aigua. Es diferencien dels altres articles amb una etiqueta on explica que la seva confecció està feta de manera ecològica, evitant al màxim el consum d'aigua".

A principis d'octubre va finalitzar el concurs i els hi va arribar la gran notícia: el seu aparador, juntament amb el de Tommy Hilfiger, havia guanyat! El premi, un smartbox, el van entregar a l'Ayoub Koriachi, el visual de la botiga. Ell va ser qui va tenir la idea i qui la va convertir en una realitat muntant l'aparador (amb l'ajuda, és clar, de gran part dels seus companys de la botiga).

Tot l'equip de Grup Galceran vol aprofitar aquest moment per felicitar l'equip de Levi's® La Roca. Sou imparables!

T'ha agradat? comparteix-lo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.