BOTIGUES

La nostra primera botiga Levi’s® torna a La Maquinista

25 April, 2019

Per a tots aquells qui no ho recordin, l’octubre de l’any passat va ser molt trist per a nosaltres, ja que vam haver de tancar la que va ser la nostra primera botiga Levi’s®: la de La Maquinista. Vam obrir per primer cop el juny de l’any 2000 i, després de 18 anys i amb motiu de la finalització del contracte de lloguer del local, ens vam veure obligats a buscar-ne un de nou. Tot i això, i perquè no hi havia disponibilitat de locals en aquell moment, vam haver de tancar la botiga.

Però, malgrat la connotació negativa de la situació, vam decidir no rendir-nos: encara ens quedava molta història per escriure. Per sort, no vam haver d’esperar gaire perquè una nova oportunitat sorgís i aquest dijous 25 d’abril de 2019 van aconseguir reobrir la nostra botiga a un nou local, que és ara la Levi’s® Store més nova que tenim. Imagineu-vos la cara de l’equip quan els vam trucar per dir-los que podrien tornar a la que havia estat casa seva…


Volem aprofitar per fer una menció especial a l’equip. La Marta Mota, la Raquel Carrera, la Lucía Melguizo, la Lorena Bosque, l’Elvira Pech i el Sergio Rodríguez van tenir la paciència necessària i ens van esperar fins que vam obrir la botiga de nou, i a nosaltres ens fa molt feliços tenir-los amb nosaltres un altre cop. Sens dubte, són un exemple a seguir com a treballadors i, a més, han demostrat ser 100% lleials a l’empresa, cosa que no és fàcil aconseguir.

Esperem poder seguir compartint experiències i creixent junts durant molts, molts anys! Benvinguts de nou, família!


T'ha agradat? comparteix-lo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.