ACTIVITATS

CELEBREM LA GALCE-FESTA 2019

16 Maig, 2019

Tant si segueixes les nostres aventures des de dins de l’empresa com si ho fas des de fora, hi ha un esdeveniment que tothom ha de conèixer: la Galce-Festa! Sens dubte és la nostra acció d’employer branding preferida. I sí, bingo! Com el seu propi nom indica, es tracta d’una festa on es reuneixen tots els treballadors que van complir 5, 10 i 15 anys a l’empresa durant el 2018. Aquest any, els afortunats han tingut la sort de desplaçar-se a un dels llocs més emblemàtics de la capital catalana: el Tibidabo.

Per aquesta edició comptàvem amb 8 persones: la Gina Delgado, que va ser l’única en complir 15 anys (!!!), la Sandra Alonso, el Pablo Navarro, la Sandra Bernabeu, la Sandra Jiménez i la Daniela Boi, que van complir 10 anys, i el José Ruiz i el José Luís Morata (que no va poder assistir), que van complir 5 anys.

Com que creiem, de totes, totes, en el treball en equip per sobre de qualsevol cosa, ens vam encarregar de què els nostres valents es trobessin amb tres endevinalles diferents que haurien de resoldre si volien descobrir on teníem amagat el seu regal. Però, per descomptat, no entrava en els nostres plans fer-ho tot tan fàcil… de manera que els vam lligar a tots, amb una corda! Tot i que al principi no els hi va fer gaire gràcia, al final van acabar agafant la dinàmica i van aconseguir resoldre-ho tot.

L’obsequi final el van trobar amagat a una maleta que, per descomptat, els animava a seguir aquest viatge amb nosaltres, i molt ben equipats: amb una jaqueta Levi’s® personalitzada per a cadascun d’ells.

L’activitat al parc d’atraccions va acabar amb la mítica volta a “L’Avió” i després amb un dinar ben merescut al restaurant Mirablau, que compta amb unes vistes privilegiades de Barcelona amb el mar de fons. Sens dubte, un dia d’allò més especial i divertit per a tots els qui van poder formar part de l’esdeveniment.

I la veritat és que a nosaltres això ens fa tanta il·lusió… que ja estem pensant en la de l’any vinent!

T'ha agradat? comparteix-lo

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.