Avís legal

El present Avís Legal i Condicions d'Ús (en endavant, "Avís Legal") regeixen l'accés i la utilització de la pàgina web accessible mitjançant els noms de domini www.grupgalceran.com, www.grupgalceran.es, www.grupgalceran.cat i seus subdominis (en endavant, "lloc web").

El simple accés a la Web atribueix a qui ho realitza la condició d'Usuari del Lloc Web (en endavant, "l'Usuari") i implica l'acceptació de tots els termes inclosos en aquest Avís Legal. En cas de no estar d'acord amb aquest avís legal, l'Usuari ha d'abandonar immediatament el lloc web sense utilitzar-lo.

Per mitjà de l'acceptació del present Avís Legal, l'Usuari manifesta:

 1. Que ha llegit, entén i comprèn el aquí exposat.
 2. Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

L'Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal cada vegada que accedeixi a la Web, ja que el mateix i aquest Avís Legal poden patir modificacions.

El titular del Lloc Web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis, del present Avís Legal i, en general, de quants elements integren el disseny i configuració del Lloc web.

 1. INFORMACIÓ GENERAL DEL LLOC WEB

En compliment del que estableix l'article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació, s'ofereix la informació general del Lloc Web:

Titular: GALCERAN 2000 S.L. (en endavant, "GRUP GALCERAN").

Domicili: Passeig de Ferrocarrills Catalans, núm 178 bis, Cornellà de Llobregat (08940, Barcelona)

Correu electrònic: info@grupgalceran.com

Telèfon: 933776669

C.I.F .: B62162771

Dades Registrals: Registre Mercantil de Barcelona –

GALCERAN 2000, S.L.

R.M. Barcelona 17-01-00 ESC. Nº 360/00 Tom 32.353 Foli 42 Full B210348 INSC. 1

 1. CONDICIONS D'ÚS
 2. Accés a la Web

L'accés a la Web és gratuït excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d'accés contractat per l'Usuari.

 1. Normes d'utilització del Lloc Web

  L'Usuari s'obliga a utilitzar el Lloc Web i tot el seu contingut i serveis conforme al que estableix la llei, la moral, l'ordre públic i en el present Avís Legal. Així mateix, s'obliga fer un ús adequat dels serveis i/o continguts del Lloc Web i a no utilitzar per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte, que atemptin contra els drets de tercers i/o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualsevol altra norma de l'ordenament jurídic aplicable.

  L'Usuari s'obliga a no transmetre, introduir, difondre i posar a disposició de tercers, qualsevol tipus de material i informació (dades, continguts, missatges, dibuixos, arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc.) que siguin contraris a la llei, la moral, l'ordre públic i el present Avís Legal.

  L'Usuari s'obliga a mantenir indemne a GRUP GALCERAN davant de qualsevol possible reclamació, multa, pena o sanció que pugui venir obligada a suportar com a conseqüència de l'incompliment per part de l'Usuari de qualsevol de les normes d'utilització abans indicades, reservant-se, a més, GRUP GALCERAN el dret a sol·licitar la indemnització per danys i perjudicis que correspongui.
 2. Responsabilitat

GRUP GALCERAN no garanteix l'actualització d'aquest lloc web, ni garanteix que la informació publicada sigui precisa ni completa. Per tant, l'Usuari ha de confirmar que la informació publicada sigui precisa i completa abans de prendre cap decisió relacionada amb qualsevol servei o contingut descrit en aquest Lloc Web, consultant-la en cas de dubte amb GRUP GALCERAN.

GRUP GALCERAN utilitza els mitjans raonables per controlar l'absència de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic nociu en el Lloc Web, però correspon a l'Usuari, en tot cas, la disponibilitat d'eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

GRUP GALCERAN no es responsabilitza dels danys produïts en el programari i equips informàtics dels Usuaris o de tercers durant la utilització dels serveis oferts en el Lloc Web.

GRUP GALCERAN no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts en l'Usuari que portin causa d'errors o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei del Lloc Web durant la prestació d'aquest o amb caràcter previ.

L'Usuari assumeix que, en cas de prendre decisions sobre la base de la informació subministrada a la Web, la responsabilitat serà exclusivament seva, no podent realitzar cap reclamació a GRUP GALCERAN per les conseqüències de les decisions preses.

 1. Continguts i serveis enllaçats a través del Lloc Web

El servei d'accés a la Web pot incloure dispositius tècnics d'enllaç, directoris i fins i tot instruments de recerca que permeten l'Usuari accedir a altres pàgines i Portals d'Internet (en endavant, "Llocs enllaçats"). GRUP GALCERAN no serà responsable dels continguts i serveis subministrats als llocs enllaçats. En el cas que l'Usuari consideri que existeix un Lloc Enllaçat amb continguts il·lícits o inadequats podrà comunicar a GRUP GALCERAN.

En cap cas, l'existència de Llocs Enllaçats ha de pressuposar la formalització d'acords amb els responsables o titulars dels mateixos, ni la recomanació, promoció o identificació de GRUP GALCERAN amb les manifestacions, continguts o serveis proveïts.

GRUP GALCERAN no coneix els continguts i serveis dels llocs enllaçats i, per tant, no es fa responsable pels danys produïts per la il·licitud, qualitat, desactualització, indisponibilitat, error i inutilitat dels continguts i/o serveis dels llocs enllaçats ni per qualsevol altre dany que no sigui directament imputable a GRUP GALCERAN.

 1. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts del Lloc Web, entenent per aquests, a títol merament enunciatiu, els textos, marques, noms comercials, signes distintius, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font, són propietat intel·lectual i industrial de GRUP GALCERAN o degudament autoritzats per tercers legítims titulars de tal propietat intel·lectual i industrial sense que puguin entendre cedits a l'Usuari cap dels drets d'explotació reconeguts per la normativa vigent sobre els mateixos.

 1. NUL·LITAT I INEFICÀCIA DE LES CLÀUSULES

  Si qualsevol clàusula inclosa en el present Avís Legal fos declarada total o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia només afectarà a aquesta disposició o a la part d'aquesta que resulti nul · la o ineficaç, subsistint el present Avís Legal en tota la resta , considerant-se tal disposició total o parcialment per no inclosa.

  4. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

  Aquest Avís Legal es regirà i interpretarà d'acord amb la legislació espanyola. GRUP GALCERAN i l'Usuari acorden sotmetre qualsevol controvèrsia que pogués suscitar-se de la prestació dels serveis objecte d'aquestes Avís Legal, als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona llevat que la llei estableixi una altra cosa.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i analitzar els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtindré més informació aquí.